Leveranstid 2-5 dagar | Handla enkelt med Klarna | Fri frakt över 1000 kr

Hej - Välkommen till Mammasanningar.

Mammasanningar

Poddcasten Våra Sanningar görs med mig Vivi Wallin och Carin da Silva. Det släpps nya avsnitt varje måndag klockan 05:00. Vi finns helt enkelt där när du tvingas upp för att ge barnet mat, eller vad det nu kan vara denna måndagen!

Du hittar avsnitten på iTunes, Spotify och alla andra poddspelare.

MAMMASANNINGAR

Mammasanningar började som ett konto på Instagram med roliga citat om hur mammalivet ser ut, helt utan filter, och har idag blivit ett så mycket mer. Det är många som känner igen sig i Mammasanningarna och just därför har jag startat shoppen Mammasanningar.se där jag tar fram just sanningar om mamma- och föräldrarlivet. Jag tror inte att du behöver vara mamma för att känna igen dig i citaten och produtkerna. Alla föräldrar kan nog känna igen sig på ett eller annat vis.

Här på Mammasanningar.se hittar du mina favoritprodukter som jag har tagit fram för att göra vardagen roligare! Bland annat hittar du mitt spel "Mammasanningar -  Game in Box" som jag tycker är så roligt att spela och som verkligen speglar hur mammavardagen ser ut på riktigt. Sen hittar du strumpor med roliga citat som jag tror alla mammor känner igen, kaffemuggar för att fylla på med mer energi och tröjor som passar till alla tillfällen. Sen får du inte missa Lilla Davinci tavelramen som är en storfavorit hos många föräldrar och mor- och farföräldrar! 

Hoppas att du hittar något du gillar antingen till dig själv eller kanske till din sambo, syster eller mamma. Tagga gärna @mammasanningar och #mammasanningar på sociala medier så jag får se hur ni använder era produkter.

Vill du veta vem jag som driver Mammasanningar är? Då klickar du här.